Zie Amsterdam als nooit tevoren! Neem een unieke ‘urban tour’ en ontdek de stad door de ogen van een jonge Amsterdammer. Ervaar hoe mensen van verschillende leeftijden en achtergronden écht leven in Amsterdam.

Het Echte ‘Amsterdam-Gevoel’
Hoe zien kinderen en jongeren de buurt waar ze in wonen? Hebben jonge en oude inwoners van de stad echt het gevoel dat ze hier thuishoren? Of ervaren ze vooroordelen op basis van hun etnische, religieuze of seksuele identiteit? Ontdek één van de Amsterdamse wijken met een jonge Amsterdammer, en vind het antwoord op deze vragen.

Voor Toeristen, Expats en Professionals
Tours zijn voor privé-groepen, en worden zowel in het Nederlands als in het Engels gegeven. Voor groepen professionals zijn er speciale tours met thema’s. Deze tours bevatten bijvoorbeeld ‘speed dates’ met lokale professionals.

Jonge Lokale Gidsen
Deze jonge gidsen zijn zo divers als Amsterdam zelf. Ze zullen je begeleiden en hun inzichten met je delen. Deze tour opent nieuwe perspectieven voor zowel de toeristen als de gidsen. Door de tour te doen verkrijgen de gidsen bovendien werkervaring.

 

Wil je meer weten over de Urban Tour? Neem contact met ons op!