rounded_corners2

Sharon Polak – oprichter
Sharon is sociaal psycholoog en startte in 2005 Dander. Zij zet zich graag in voor projecten die duurzaam kunnen bijdragen aan het oplossen van sociale vraagstukken. Diversiteit in combinatie met de terreinen onderwijs, zorg en arbeid zijn favoriet.

Fadwa Kartoubi – community manager, projectmedewerker
Fadwa Kartoubi is sinds 2014 betrokken bij Dander als community manager en projectmedewerker. Voorheen werkte zij als community manager, trainer en hulpverlener bij Fier Fryslân en als jeugdmaatschappelijk werker bij Spirit Jeugdhulp.


Charissa Dechène – projectmedewerker Welkom in mijn Wijk en projectontwikkelaar
Charissa’s expertise ligt met name in gender en seksuele diversiteit, etnische en culturele diversiteit. Ze is cultureel antropoloog met veel kennis over beeldvorming. Charissa hecht waarde aan het inzetten van ervaringsexperts, omdat diverse perspectieven noodzakelijk zijn wil je écht iets begrijpen of oplossen. “Niet over, maar mét mensen.”


elize2_featuredeffects_1

Elize Pluijmers – medewerker Welkom in mijn Wijk
Elize is orthopedagoog en werkt met leerlingen die verschillende moeilijkheden ervaren op school, van klein tot groot. Naast haar werk bij LearningPlus werkt ze sinds 2009 aan Welkom in mijn Wijk.