rounded_corners2

Sharon Polak – oprichter
Sharon is sociaal psycholoog en startte in 2005 Dander. Zij zet zich graag in voor projecten die duurzaam kunnen bijdragen aan het oplossen van sociale vraagstukken. Diversiteit in combinatie met de terreinen onderwijs, zorg en arbeid zijn favoriet.

Charissa Dechène – projectleider Welkom in mijn Wijk en projectontwikkelaar
Charissa is cultureel antropoloog met veel kennis over beeldvorming. Haar expertise ligt bij gender, seksuele diversiteit en etnisch culturele diversiteit. Charissa hecht waarde aan het inzetten van ervaringsexperts. “Diverse perspectieven zijn noodzakelijk wil je écht iets begrijpen of oplossen.”


elize2_featuredeffects_1

Elize Pluijmers – medewerker Welkom in mijn Wijk
Elize is orthopedagoog en werkt met leerlingen die verschillende moeilijkheden ervaren op school, van klein tot groot. Naast haar werk bij LearningPlus werkt ze sinds 2009 aan Welkom in mijn Wijk.


elize2_featuredeffects_1

Hayat ben Masoud – projectmedewerker
De kennis die Hayat heeft opgedaan tijdens haar masterstudie Social Policy brengt ze op creatieve en aanstekelijke wijze in de praktijk bij Dander. Als oprecht idealist is ze allergisch voor (sociale) ongelijkheid en voorvechter voor gelijke kansen. Haar expertise ligt bij migratievraagstukken, met name in het onderwijs. “Niet alleen de diversiteit telt, vooral inclusie is belangrijk.”


Gatra Peshtaz – samenwerkingspartner Dander
Cultureel antropoloog en bruggenbouwer in hart en nieren. D&I (diversiteit en inclusie) zou haar achternaam kunnen zijn. Expert op het gebied van vluchtelingen en statushouders en werkt ook vanuit het bureau dat haar naam draagt.


Paul Abell – samenwerkingspartner Dander
Paul is psycholoog. Hij is onderzoeker en adviseur op het gebied van HRM , diversiteitsmanagement en arbeidsmarktvraagstukken. Met ruim 30 jaar ervaring in het veld vormde zijn kennis de basis voor de Dandertrainingen met betrekking tot werven en selecteren. Paul publiceerde onder meer over Criterium Gericht Selecteren (“Oog voor Verschil”) en geeft hierover met Dander trainingen.