rounded_corners2

Sharon Polak – oprichter
Sharon is sociaal psycholoog en startte in 2005 Dander. Zij zet zich graag in voor projecten die duurzaam kunnen bijdragen aan het oplossen van sociale vraagstukken. Diversiteit in combinatie met de terreinen onderwijs, zorg en arbeid zijn favoriet.

Charissa Dechène – projectmedewerker Welkom in mijn Wijk en projectontwikkelaar
Charissa’s expertise ligt met name in gender en seksuele diversiteit, etnische en culturele diversiteit. Ze is cultureel antropoloog met veel kennis over beeldvorming. Charissa hecht waarde aan het inzetten van ervaringsexperts, omdat diverse perspectieven noodzakelijk zijn wil je écht iets begrijpen of oplossen. “Niet over, maar mét mensen.”


elize2_featuredeffects_1

Elize Pluijmers – medewerker Welkom in mijn Wijk
Elize is orthopedagoog en werkt met leerlingen die verschillende moeilijkheden ervaren op school, van klein tot groot. Naast haar werk bij LearningPlus werkt ze sinds 2009 aan Welkom in mijn Wijk.


elize2_featuredeffects_1

Hayat ben Masoud – projectmedewerker
Hayat brengt op aanstekelijke manier haar expertise over van sociaal beleid en diversiteit in de praktijk. Als oprecht idealist is ze allergisch voor (sociale) ongelijkheid en voorvechter voor gelijke kansen. Hayat is masterstudente Social Policy and Social Interventions aan de Universiteit Utrecht.